Posts Tagged ‘support’

MDID error messages 3

Tuesday, November 24th, 2009

In soaMDID, when you see the message below in place of a thumbnail image, it means that for some reason the record and the image have not connected. Please email soail@uw.edu to let us know. It is most helpful to tell us the accession number for the missing image. That is usually the last field in the record.

File not found

Note: we are only able to fix this problem for images in School of Art collections. If the record is from a non-SoA collection, we can pass it along to the appropriate person.

MDID error messages 2

Tuesday, November 24th, 2009

Occasionally, after packaging a slideshow for an offline presentation and launching the slideshow, a person will get an error message like the one shown here.

GetPropRef

If you get this error message, immediately email soail@uw.edu so that we can fix the problem. It does sometimes take a couple hours after we receive the email to do this, so it is always best to test your packaged slideshows in advance.

NOTE: this error does not affect the live version of the slideshow, so, if you discover this problem at the last minute, and if you have ImageViewer already downloaded (it’s on the computers in Art 003, 004, 006, and 317), you can use the live version of the slideshow instead.

ARTstor troubleshooting

Friday, March 27th, 2009

If you are having trouble getting ARTstor to function, first check to be sure that your computer and web browser meet the specifications for using ARTstor.  If you have done this and are still having problems, you have at least three options for getting help:

School of Art people can contact Jeanette (jcmills@u.washington.edu) for help with using ARTstor on laptop computers and/or computers in the Art Building.

Non-School of Art people can contact Denise Hattwig (dhattwig@u.washington.edu) for assistance.

You can also contact ARTstor directly:

1-888-278-0079  (6am to 3pm, Pacific Time)

userservices@artstor.org