SAMDLE SCHEDLILE

SAIV	/IPL	.E S	СН	Eυ	U	LE
•• •• •			•••		_	

INTERVIEWEE SCHEDULE AND INFORMATION												
Applicant Name	Residency/Medical		9:45-10:15am	10:15-11:00am	11:00-11:30am	11:30-12:00pm	12:00pm-1:10pm	1:15-1:35pm	1:35-1:55pm	2:00-2:45pm	2:45-3:30pm	Email
(Specialty)	School	:45	(30min)	(30min)	(30min)	(30min)	(70min)	(20min)	(20min)	(45min)	(45min)	Eman
Resident A		'DWelcome 9:30-9	Pelto	Harmon	O'kane	Fellow	TRAVEL+ LUNCH at	Siebert	Carrol	Rao	Drezner	
Resident B		Welcome PA/P	Harmon	Pelto	Fellow	O'kane	DELFINO'S	Carrol	Siebert	Drezner	Rao	

INTERVIEWING SCHEDULE

0.30 0.45	141-1	L DD /DA
9:30-9:45-	weicome	DV PD/PA

Interviewer	Office	54	9:45-10:15am (30min)	10:15-11:00am (30min)	11:00-11:30am (30min)	11:30-12:00pm (30min)	12:00pm-1:10pm (70min)	1:15-1:35pm (20min)	1:35-1:55pm (20min)	2:00-2:45pm (45min)	2:45-3:30pm (45min)
Drezner	Office	.6-0								Resident B	Resident A
Rao	Office	9:3					TRAVEL+ LUNCH at			Resident A	Resident B
Okane	Office	ä			Resident A	Resident B					
Fellow	Soccer Consult Room	8			Resident B	Resident A					
Siebert	Office	/PDWe						Resident A	Resident B		
Harmon	Office		Resident B	Resident A			DELFINO'S				
Pelto	Office	4	Resident A	Resident B			DELI IIVO 3				
Carrol	Soccer Consult Room	Ě									
		e e						Resident B	Resident A		
		>					-				